'Zeynepbank' albayı da çarpmış

"Zeynepbank' lakaplı Zeynep Özkara'nın, yanında çalıştığı kuaförün müşterisinin parasını hesabına geçirdiği için yargılandığı da ortaya çıktı.

Haberler ntv.com.tr 14.10.2019 - 08:13

Kendisini 'bankacı' olarak tanıtıp birçok kişiden 'yüksek kâr' vaadiyle para alıp dolandırdı ği suçlamalarıyla gündeme gelen "Zeynepbank' lakaplı Zeynep Özkara'nın, yanında çalıştığı kuaförün müşterisinin parasını hesabına geçirdiği için yargılandığı da ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesinden Musa Kesler'in haberindeki dava dosyasına göre, eşi kanser tedavisi gören bir albay, kuaförde eşi için peruk yaptırdı. Özkara, albayın ödeyeceği 19 bin lira için kuaförün değil, kendi hesap numarasını verdi. İşyeri sahibi Didem Özcan durumu fark etti. Taraflar 28 Mayıs'ta 2019'da İstanbul 29'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde karşı karşıya geldi.

ZARARIM ÖDENDİ, VAZGEÇTİM

Duruşmada Özkara kendisini 'bankacı' olarak tanıtıp aylık gelirinin 5 bin lira olduğunu söyledi. Savunmasında ise "Müşteki Didem Özcan'ın yanında çalışan Ayşenur Yılmaz kendi hesabında haciz olduğunu belirterek benim hesabımı kullanmayı rica etti. Ben de kabul ettim" dedi.

Ayşenur Yılmaz bu iddiayı yalandı. İşyerinin sahibi Özcan ise "Zararım ödenmiştir, şikâyetimden vazgeçtim" dedi. Duruşma kasım ayına ertelendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız