2020 Pirelli Takvimi İtalyan fotoğrafçı Paolo Roversi’ye emanet

Pirelli’nin ünlü takvimi 2020 yılında İtalyan fotoğrafçı Paolo Roversi tarafından çekilecek.

Haberler 07.05.2019 - 13:53 Son Güncelleme : 07.05.2019 - 13:56

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Her yıl büyük bir ilgi yaratan Pirelli Takvimi’nin 2020 edisyonu fotoğraflarını İtalyan fotoğrafçı Paolo Roversi’nin çekeceği açıklandı. Takvimin önümüzdeki seneki teması, 20 sayısının tekrarlanarak yazıldığı 2020 yılına atfen eski ve yeni dünya arasındaki hikayeler olacak.

Eserlerinde zamanı askıya almış hissi veren ünlü fotoğrafçı Paolo Roversi, Pirelli 2020 Takvimi için de bu temanın peşinde deklanşörün ardına geçecek.

Fotoğrafçı ile öznesi arasında bir diyaloga izin veren uzun pozlamalarıyla tanınan sanatçı, bu sayede yoğunluk, mistisizm, bağlılık, derin düşünce ve coşku gibi soyut ama tanınabilen duyguları kucaklayan bir eser yaratmanın peşinden koşacak.  
Paolo Roversi    
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız