7 bin liralik sandalete skandal isim

Dünyaca ünlü giyim markası Dolce&Gabbana 7 bin TL'den (2395 dolar) çatışa çıkardığı sandalete skandal bir isim koydu. Yeni kreasyonda yer alan ürüne "köle sandaleti" ismi verildi. Tepkiler üzerine isim değiştirildi.

Haberler ntv.com.tr 04.03.2016 - 11:03 Son Güncelleme : 04.03.2016 - 11:05

İtalyan giyim markası Dolce&Gabbana “köle sandaleti” adını verdiği yeni tasarımını satışa çıkardı.

Dolce&Gabbana bu sandaletlerin çifti için 2 bin 395 Amerikan Doları (yaklaşık 7000 TL) fiyat biçti.

2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun bir parçası olarak sunulan sandaletin adından dolayı Dolce&Gabbana’ya sosyal medyadan büyük tepki yağdı. Gelen tepkiler üzerine ürünün adı “Dekoratif Düz Tabanlı Sandalet” olarak değiştirildi.

Yaşanan skandalla ilgili Dolce&Gabbana’dan henüz bir açıklama gelmedi.
BU İLK DEĞİL

İtalyan giyim markası benzer bir skandala daha önce de imza atmıştı. Dolce&Gabbana’nın 2012 yılındaki defilesinde mankenler podyuma siyahi kadınlar şeklinde tasarlanmış küpelerle çıkmıştı. Bu durum sosyal medyada büyük tepki görmüştü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız