A.Jolie, Irak'ta mülteci kampını ziyaret etti

BM Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) iyiniyet elçisi Amerikalı film yıldızı Angelina Jolie, Irak'ta bir mülteci kampını ziyaret etti.

Haberler 24.07.2009 - 09:38

Başkent Bağdat'ın kuzeyinde, 12 bin kişinin barındığı Şikuk kampını birkaç saat süreyle ziyaret eden Angelina  Jolie, yaptığı açıklamada, bölgede bazı şeylerin düzeldiğini, ancak Iraklıların hayatlarını yeniden kurmak için daha fazla destek ve yardıma ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Irak'a yeniden gelmek ve Iraklıları daha iyi şartlarda bulmak istediğini kaydeden Jolie, "Size yer bulunması için BMMYK ve Irak hükümetinin destek vereceğini umuyorum. Siz yoksul olduğunuz için değil, Irak'ın geleceği olduğunuz için yardıma muhtaçsınız" ifadesini kullandı.

Bu Jolie'nin Irak'ı 3. ziyareti oldu.



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız