Acun Ilıcalı: Hadise, O Ses Türkiye jürisinde olmayacak

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'nin yeni sezondaki jürisi hakkında konuştu. Ilıcalı "Hadise'yi O Ses Rap'te düşünüyoruz. Hadise'nin O Ses'teki yerine bir isim düşünüyoruz. O isim de çok kolay değil" dedi.

Haberler 15.09.2021 - 08:34

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programında O Ses Türkiye'nin yeni sezondaki jürisiyle ilgili merak edilenleri anlattı. Ilıcalı, Hadise'nin artık O Ses Türkiye'de olmayacağını belirterek "Hadise'nin yerine yeni bir isim düşünüyoruz. Hadise'yi O Ses Rap'te göreceğiz" dedi.

"SON AŞAMAYA GELDİK"

O Ses Türkiye jürisiyle ilgili gelen soruya Acun Ilıcalı, "Bir şey yaparken karşılıklı konuşuruz. Büyük ihtimalle belli olacak ama iki üç gün müsaade et bana. Bu sene jürileri ikiye ayırdık. O Ses Rap yapacağız. Hadise'yi O Ses Rap'te düşünüyoruz. Hadise'nin O Ses Türkiye'deki yerine bir isim düşünüyoruz..O isim de çok kolay değil. O açıdan baktığımız zaman kafa yormamız gerekiyor. Son aşamaya geldik" yanıtını verdi.

Hawkeye'den ilk fragman

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız