Alia Shawkat: Büyükannem Brad Pitt ile aşk dedikodularına sevindi

Alia Shawkat; Türk dizisi izleyen büyükannesinin, Brad Pitt ile aşk yaşadığı haberlerine sevindiğini söyledi

Haberler 12.01.2022 - 14:55

ABD'li oyuncu Alia Shawkat (32) Hollywood yıldızı Brad Pitt (58) ile kurduğu arkadaşlığın aşk yaşadıklarına dair dedikoduya neden olması nedeniyle utandığını, ancak evde çoğunlukla Türk dizisi izleyen büyükannesinin bu duruma güldüğünü açıkladı. Shawkat, Iraklı Müslüman bir kadın olan büyükannesinin kendisini Brad Pitt ile bir dergide görmekten mutlu olduğunu söyledi. 

"DERGİYİ YANINDA TUTUYORDU"

Amerikalı oyuncu "Büyükannemin evindeydim ve o oturmuş Türk dizisi izliyordu. Yanındaki dergide Brad'in ve benim yüzümün küçük bir daire içinde olduğu aşk dedikodumuz vardı. Dergide 'Brad'in yeni sevgilisi' yazıyordu" dedi.

"BENİM TAKILIRSAN BÖYLE OLUR"

Brad Pitt'in aşk dedikodusundan kendisinin söylemesiyle haberdar olduğunu belirten Shawkat, aktörün "Üzgünüm ama benimle takılırsan, dedikodu çıkar" dediğini aktardı.

Çığlık (Scream) filminden son fragman

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız