Angela Merkel: Kuaförlerin açılmasını dört gözle bekliyorum

Corono virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 60 bine yaklaştığı Almanya'da, Başbakan Angela Merkel, ikinci dalgayı atlattıklarını söyledi ve ekledi: Kuaförlerin açılmasını dört gözle bekliyorum.

Haberler 06.02.2021 - 08:49

Almanya Başbakanı Angela Merkel, ülkesinin corona virüsün ikinci dalgasını atlattığını ancak önlemlerin gevşetilmesinin biraz daha zaman isteğini belirtirten "Kuaförlerin açılmasını dört gözle bekliyorum" dedi. 

"ASİSTANIM YARDIM EDİYOR"

Merkel, kendisine kuaförler kapalı olduğu halde saçını nasıl yaptığı sorulması üzerine ise, bir asistan yardımı aldığını açıkladı ve şunları söyledi:

"Elbette, tüm hijyen kurallarına dikkat ediyoruz, insanlar saçlarının beyazladığı gerçeğiyle yaşamak zorunda. Bu yüzden kuaförlerin tekrar açılmasını dört gözle bekliyorum."

Sefirin Kızı 39. bölüm fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız