Ceyda Düvenci anne olmak için Amerika’ya gitti

Servikal yetmezliği hastası olan oyuncu Ceyda Düvenci, ikinci çocuk sahibi olmak için Amerika’ya gitti.

Haberler 25.07.2016 - 10:53

38 yaşındaki Bülent Şakrak ile Aralık 2015'de dünyaevine giren Ceyda Düvenci, ikinci kez anne olmak için Amerika'ya gitti. Servikal yetmezliği hastalığı nedeniyle zor gebe kalan oyuncu, çareyi Amerika’ya giderek tedavi olmakta buldu..

AMELİYAT OLDU

İlk eşi Engin Akgün’den olan beş yaşındaki kızı Melisa’nın Serebral Palsi GP hastalığı nedeniyle sürekli Amerika’ya giden 39 yaşındaki Düvenci, Chicago’da ameliyat masasına yattı.

Ceyda Düvenci ve kızı Melisa Nur Akgün

TÜM KADINLARA SESLENİYORUM

Trans-Abdominal Cerclage (TAC) ameliyatından önce eşi Bülent Şakrak ve doktoru Arthur Haney’le olan fotoğrafını Instagram’dan paylaşan Düvenci, altına şu notu düştü: “Defalarca bebeğini kaybetmiş, hamileliğini yatakta geçirmiş, riskli yaşayan tüm kadınlara sesleniyorum. Servikal yetmezliği doğuştan olan bir rahim kasları yetmezliği rahatsızlığı ve ameliyatla çözümlenebiliyor. Bazılarımızda doğuştan bebeklerimizi taşıması gereken rahim ağzı bantı yok ama ameliyatla bu bant yerleştiriliyor. Sezeryan gibi yapılan ameliyat sonucu hemen hamile kalabiliyor”

İŞTE CEYDA DÜVENCİ'NİN PAYLAŞIMI:

SERVİKAL YETMEZLİK (RAHİM AĞZI YETMEZLİĞİ) NE DEMEKTİR?

Rahim ağzının büyüyen bir gebeliği taşıyamayacak kadar güçlü olmaması ve doğum sancıları başlamadan açılması ise servikal yetmezlik (rahim ağzı yetmezliği) olarak adlandırılır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız