Bar Refaeli'den hamilelik pozu

Üçüncü çocuğuna beş aylık hamile olan ünlü İsrailli model Bar Refaeli, son halini sosyal medya takipçileriyle "Son durum" notuyla paylaştı.

Haberler 29.09.2019 - 14:26

Üçüncü çocuğuna hamile olan ünlü model Bar Refaeli, Instagram'dan hamilelik pozunu paylaştı. Beş aylık hamile olan 34 yaşındaki İsrailli model, fotoğrafının altına İbranice, "Son durum" diye yazdı. İki kız annesi olan Refaeli, binlerce beğeni ve yorum aldı. 

Ünlü model, ağustos ayında, 76. Venedik Film Festivali’nde belirginleşen karnıyla kırmızı halı pozu vermişti.

Ünlü model, daha önce verdiği bir röportajda, “34'ten sonrasını henüz bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim; yaşınız kaç olursa olsun anne olduğunuz zaman hayatınızın en güzel zamanlarını yaşıyorsunuz. Bir kadının en güzel yaşları anne olduktan sonra başlar” demişti.

Dünyanın en beğenilen modellerinden biri olan Refaeli, bir başka açıklamasında, bir kez daha dünyaya gelse erkek olmak istediğini vurgulayarak, “Çünkü hayat onlar için çok daha kolay” ifadelerini kullanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız