Beyin anevrizması geçiren rap şarkıcısı Dr. Dre iyileşti

Beyin anevrizması nedeniyle hastaneye kaldırılan Dr. Dre, iki haftalık tedavinin ardından işinin başına, stüdyosuna döndü.

Haberler ntv.com.tr 17.01.2021 - 16:35

Amerikalı rap şarkıcısı Dr. Dre, hastaneden çıktı. Gerçek adı Andre Romelle Young olan 55 yaşındaki müzisyen,  geçirdiği beyin anevrizmasının ardından hastanede 15 gün tedavi görmesinin ardından önceki gün taburcu oldu.

Cuma günü, Dr. Dre’nin yakın arkadaşı Ice T, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, ünlü rap’çiyle görüntülü konuştuğunu, şarkıcının evinde iyi göründüğünü söyledi.

Dün de müzik yapımcısı Focus, Dr. Dre ile stüdyoda çekilen fotoğrafını Instagram’da paylaşarak, “Benim büyük kardeşim süper iyi. Çalışıyoruz” mesajını yazdı.

Öte yandan Dr. Dre’nin, ayrı yaşadığı ve her ay 2 milyon dolar ödediği 20 yıllık eşi Nicole Young ile boşanma davası devam ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız