Billie Piper: Şöhret yüzünden tedavi gördüm

İngiliz şarkıcı ve oyuncu Billie Piper, erken yaşta ulaştığı şöhret yüzünden tedavi görmek zorunda kaldığını itiraf etti.

Haberler 20.05.2021 - 08:19

Şimdi 38 yaşında olan İngiliz şarkıcı ve oyuncu Billie Piper, 15 yaşındayken çıkardığı We Want To adlı ilk single’ıyla şöhrete ulaştı. Piper, erken yaşta gelen şöhret nedeniyle ruh sağlığının bozulup, bunalıma girmesi üzerine tedavi gördüğünü söyledi.

"YETİŞKİN HAYATI YAŞADIM"

Sanatçı, The Big Issue gazetesinde yayımlanan Genç Benliğime Mektup adlı yazısında şu ifadeleri kullandı: “16 yaşımdayken kendi çocuklarımı asla maruz bırakmayacağım bir yetişkin hayatı yaşıyordum. O dönemde 18 saatten fazla çalıştığım için psikolojik problemler ve yeme bozukluğuyla karşılaştım. Bu sorunlarla tedavi görerek mücadele ettim.”

Friends Özel Bölümü'nden kamera arkası görüntüler

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız