Blackpink panda Fu Bao yüzünden eleştirilerin hedefinde

Güney Koreli genç kızlardan oluşan pop grubu Blackpink, bebek pandayı hijyenik eldiven olmadan kucakladığı için Çin'de eleştirilerin hedefi oldu.

Haberler 12.11.2020 - 11:42

Güney Kore'de doğan ilk panda Fu Bao, Blackpink'in online reality şovu Blackpink ile 24/365'in tanıtım görüntülerinde yer aldı. Ancak grup üyelerini bebek pandayı eldivensiz kucaklaması tepkiye yol açtı.

TEHLİKEYE ATTILAR

Hayvanseverler tehlikeli mikropları bebek pandaya bulaştırma ihtimali nedeniyle Blackpink'i kınadı. Independent'ın haberine göre; nesli tehlike altındaki türün anavatanı olan Çin'de insanlar, K-pop yıldızlarını üç aylık Fu Bao'nun sağlığına zarar vermekle suçladı. Hatta sosyal medyada Güney Kore'yi pandayı Çin'e iade etmesi için kampanyalar başlatıldı.

Bebek panda Fu Bao (Fotoğraf:AFP)

"TÜM ÖNLEMLER ALINDI"

Blackpink'in müzik şirketi YG Entertainment, eleştiriler sonrası şovun yayımını ertelediğini açıklarken, kayıt sırasında hayvanat bahçesi görevlilerinin ve veterinerlerin hazır bulunduğunda, hayvanın sağlığını korumak için tüm önlemlerin alındığında ısrar etti.

Sol Yanım’ın ikinci tanıtımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız