Bobbi Kristina Brown hayatını kaybetti

ABD'li ünlü şarkıcı Whitney Houston ve R&B sanatçısı Bobby Brown'ın 22 yaşındaki kızları Bobbi Kristina Brown, hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti.

Haberler ntv.com.tr 27.07.2015 - 09:10 Son Güncelleme : 27.07.2015 - 09:16

31 Ocak'ta ABD'nin Atalanta kentindeki evinin küvetinde bilincini kaybetmiş bir halde bulunan ve hastaneye kaldırılan Bobbi Kristina Brown'dan kötü haber geldi.

Geçtiğimiz aylarda beyninde giderilemeyecek bir hasar oluştuğu açıklanan, anne ve babası gibi şarkıcı olan 22 yaşındaki Brown'un hayatını kaybettiği duyuruldu.

Ailesi tarafından bugün yapılan açıklamada Brown'un hayatını kaybettiği bilgisi doğrulandı ve genç şarkıcının yaşam mücadelesi boyunca kendisine destel verenlere teşekkür edildi.

Bobbi Kristina Brown'un Altı Grammy ödüllü annesi Whithey Houston, 11 Şubat 2012'de Beverly Hills'te kaldığı otel odasının küvetinde ölü bulunmuştu. 

Uyuşturucu aldığı belirlenen Houston'a yapılan otopsi, sanatçının küvetin içine yüzüstü düşerek kazara boğulduğunu ortaya çıkarmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız