Chris Hemsworth: Ne yazık ki oğlumun en sevdiği süper kahraman Thor değil

Thor karakteriyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Chris Hemsworth, oğlunun en sevdiği süper kahramanı açıklarken, bunun kendisi olmadığını söyledi.

Haberler ntv.com.tr 25.05.2021 - 12:18 Son Güncelleme : 25.05.2021 - 12:19

Thor filminin yıldızı Chris Hemsworth, oğlunun en sevdiği süper kahramanın kim olduğunu açıkladı. 37 yaşındaki Avustralyalı oyuncu, beklendiği gibi oğlunun en çok Thor’u sevmediğini söyledi.

Çekimleri hale süren yeni filmi Thor: Love and Thunder’ın setinden fotoğraf paylaşan Hemsworth, fotoğrafta yedi yaşındaki ikizleri Tristan ve Sasha’dan biriyle görülüyor. Ünlü oyuncu, eğlenceli paylaşımında, oğlunun büyüyünce ne olmak istediğini yazdı.
Hemsworth, “Küçük adamımın elini tuttum ve ona antika soruyu sordum. ‘Büyüyünce ne olacaksın?’. ‘Baba, Süpermen olmak istiyorum’ dedi. Şanslıyım ki iki çocuğum daha var” mesajını yazdı.
Elsa Pataky ile evli olan Hemsworth’un erkek ikizlerinin yanı sıra 9 yaşında India Rose adında bir kızı bulunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız