Çin'de viyadük çöktü

Çin'in Hunan bölgesinde 2 bin 750 metre uzunluğunda 8 metre yüksekliğindeki viyadüğün 200 metrelik bölümü birdenbire çöktü. Göçük altında kalan 9 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı.

Haberler 21.05.2009 - 18:08

Çin'in Hunan bölgesinde koskoca bir viyadük çöktü, göçük altında kalan 9 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı.

Xınhua Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre, 2 bin 750 metre uzunluğunda 8 metre yüksekliğindeki viyadüğün 200 metrelik bölümü birdenbire korkunç bir gürültüyle çöktü.

Çöken yolun enkazından 9 kişinin cesedi çıkarılırken, sağ kurtulan ve hastaneye sevkedilen 17 kişiden 8'inin ise durumunun ciddi olduğu belirtildi.

9 kişinin canına mal olan viyadük şehirdeki bir çok yolu birbirine bağladığından trafik felç oldu.Hunan eyaletinin Zhuzhou şehrinin ilk ve en yüksek yolu olan ve 1995'te ulaşıma açılan viyadüğün çökme nedeni ise tam olarak bilinemiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız