Cory Monteith otel odasında ölü bulundu

ABD'de yayınlanan ''Glee'' dizisinin başrol oyuncularından Cory Monteith, Kanada'nın Vancouver kentindeki bir otelde ölü bulundu.

Haberler 14.07.2013 - 09:13

Vancouver polisinden yapılan açıklamada, Cory Monteith'nin, Fairmont Pacific Rim otelinin 21. katındaki odasında cesedinin bulunduğu belirtildi.

Monteith'in cesedinin, otel görevlisinin ünlü yıldızın otelden ayrılma saatini kaçırması nedeniyle durumdan şüphelenmesi üzerine bulunduğu ifade edildi.

Polis Şefi Yardımcısı Doug Lepard yaptığı açıklamada, olayın nasıl gerçekleştiğine yönelik net bir bilginin bulunmadığını ancak cinayet şüphesi üzerinde durmadıklarını kaydetti.

31 yaşındaki Kanadalı oyuncu, bir süre önce madde bağımlılığı nedeniyle kendi isteğiyle bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görmüştü.

Türkiye'de de yayınlanan dizide Cory Monteith, Finn Hudson karakterini canlandırıyordu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız