Dedikodulara inat Brangelina

Hollywood'un en ünlü çifti Brad Pitt ve Angeline Jolie ayrıldıkları yönünde çıkan dedikodulara inat Los Angeles'taki ödül törenine çift olarak katıldı.

Haberler 01.02.2010 - 11:52

Bütün basın gözünü onlara dikti... Holllywood'un en meşhur, en gözde ve en aktivist çiftiyi onlar. Her adımları bile haber olurken ayrılacakları dedikodusunun herkesi sarsması da bekleniyordu...

İlişkili Haberler


Fakat Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti Amerika Yönetmenler Birliği'nin Los Angeles'ta düzenlediği ödül törenine çift olarak katılınca birçok insan rahat bir nefes aldı.

Oysa çift hakkında altı çocuklarının velayetini ve servetlerini paylaşmak için avukata başvurdukları iddiaları bile çıkmıştı.

Her ne kadar kırmızı halıda birlikte poz vermeyi reddetseler de, çift arkadaşları ile kaynaşırken oldukça "sevecen" gözüküyordu.
İddialara göre Angelina Jolie törene katılmayacaktı ama ayrılık iddialarını savuşturmak adına son dakikada kararını değiştirerek Pitt'e törende eşlik etti.

Pitt ise törene oyuncusu olduğu Inglourious Basterds filminin yönetmeni Quentin Tarantino'nun en iyi yönetmen adaylığını sunması için katılmıştı.

En iyi yönetmen ödülünü ise Hurt Locker filmi ile Kathryn Bigelow aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız