Deniz, güneş, lezzet ve müzik birleşiyor: II Riccio

Doğuş Turizm otellerinden, Akdeniz’li yaşam tarzını yansıtan ve misafirlerine üst düzey bir konfor yaşatmayı vadeden Il Riccio Beach House, ünlü DJ Mustafa Yeşildağlı’nın lounge, soul ve oldies tarzdaki performansıyla damga vuracağı müzik dolu bir bayram için Bodrum’a bekliyor.

Haberler 13.06.2018 - 18:17 Son Güncelleme : 13.06.2018 - 18:22

Capri Palace Otel’in Michelin Yıldızlı restoranı Il Riccio Restaurant’ın kardeşi ve Mytha Hotel Anthology’nin yedi olağanüstü otelinden birisi olan Il Riccio Beach House Bodrum, Ramazan Bayramı’na özel olarak misafirlerine yorgunluklarını unutturacak müzikle dolu bir tatil ve son derece özel İtalyan spesiyalleri ve Akdeniz’in lezzetli deniz ürünleri ile yapılmış yemekler sunuyor.

Misafirlerine üst düzey bir konfor yaşatmayı hedefleyen Il Riccio Beach House Bodrum, ünlü DJ Mustafa Yeşildağlı’nın devamlı olarak yenilediği keyifli repertuarıyla bayram tatilinde müzik ve yemeğin mükemmel uyumunu bir araya getiriyor. Misafirler Il Riccio Beach House’da İtalyan mimarisine ait kemerlerin, kubbelerin ve arkların ihtişamıyla tasarlanmış dekorasyonuyla büyülenirken, Yeşildağlı’nın soul, oldies ve lounge tarzındaki geniş çalma listesi ve yenilenen leziz Il Riccio menüsünden atıştırmalıklarla benzersiz bir akşamüstü yaşayacak.

Mustafa Yeşildağlı’nın performansı, Ramazan Bayramı’na özel bir başlangıç yaparak sezon boyunca Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri saat 16.00–19.00 saatleri arasında misafirlere müzik ziyafeti verecek. DJ Yeşildağlı, eylül ayının ilk haftasına kadar keyifli bir tatil için deniz, güneş, yemek ve müziğin enerjisini ortaya çıkaracak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız