Doğa Rutkay: Sahneye corona virüs testi yaptırıp çıkıyoruz

Doğa Rutkay son zamanlarda oyuncuların corona virüs yakalanmasıyla ilgili soruya "Biz tiyatroya çalışmaya giderken test yaptırıyoruz, önlemlerimizi alıyoruz" diye cevap verdi.

Haberler 11.09.2020 - 10:58

Oyuncu Doğa Rutkay, önceki akşam eşi Kerimcan Kamal'la birlikte Arnavutköy’de bir mekanda objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla buluşup hasret gideren Kerimcan Kamal-Doğa Rutkay çifti, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ege sahillerinde tatilden dönen çiften oyuncu, “Yaz güzel geçti, bebeler iki yaşına bastı” dedi.

Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre; son zamanlarda bazı oyuncuların corona virüs testlerinin pozitif çıkması hakkında konuşan Doğa Rutkay, “Biz sahneye test yaptırarak çıkıyoruz. Önlemlerimizi alıyoruz” açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda bir mağazadan elinde dezenfektanıyla çıkan oyuncu, "Ben zaten evde çok el yıkardım. Bu dönemde her şeyin üzerinde sanki virüs varmış gibi elimde dezenfektan spreyiyle gezip durdum" demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız