‘En yaşlı anne’ pişman

İngiltere’nin Essex kentinde yaşayan Sue Tollefsen 57 yaşında anne oldu. "İngiltere’nin en yaşlı annesi" unvanına sahip olan Tollefsen bu yaşta bebek sahibi olmanın büyük bir hata olduğunu düşünüyor.

Haberler 21.03.2012 - 10:07

İngiltere’nin Essex kentinde yaşayan Sue Tollefsen 57 yaşında ilk bebeğini kucağına aldı. “İngiltere’nin en yaşlı annesi” unvanına sahip olan Tollefsen bu yaşta bebek sahibi olmanın büyük bir hata olduğunu, belirtti.

Bugün 61 yaşında olan emekli öğretmen hayati tehlikesi olan bir kan enfeksiyonu geçirdiğini ve kendisini zor toparlarken bebeğe bakmakta çok zorlandığını söyledi.

Bugün yaşayacaklarını bilse bebeğini daha gençken dünyaya getireceğini belirten Tollefsen sözlerine şöyle devam etti:

“Bence anne olma sınırı 50 yaş olmalı. Hastalığım sırasında öleceğimi düşündüm ve o an büyüyünceye kadar kızımın yanında olamayabileceğimi fark ettim. İnsan hatalarından çok şey öğreniyor.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız