Enes Batur kimdir? (Youtuber Enes Batur hakkında merak edilenler)

Corona virüse yakalanan sosyal medya fenomeni Enes Batur, karantina ihlali yaptığının tespit edilmesi üzerine kız arkadaşı ile birlikte KYK yurduna yerleştirildi. Bu olayın üzerine Enes Batur ve sevgilisi büyük merak konusu oldu. Peki, sosyal medya fenomeni Enes Batur kimdir? İşte, Enes Batur hakkında merak edilenler...

Haberler 18.09.2020 - 15:08

Sosyal medya fenomeni Enes Batur, corona virüse yakalanmasının ardından filyasyon ekiplerinin yaptığı denetimler sırasında Beykoz'daki evinde bulunamayınca durum polis ekiplerine bildirildi. Ekipler, kısa süre sonra Batur ve kız arkadaşı Ece Naz Üçer'i bulundukları yerden alarak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay sonrası yaptığı açıklamalarla da büyük merak uyandıran Youtuber Enes Batur hakkında merak edilenler...

ENES BATUR KİMDİR?

Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998 Ankara doğumlu, Türk youtuber ve oyuncu. YouTube'da paylaştığı bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki incelemeleriyle tanınan Enes Batur'un Youtube kanalında şuan 14 milyona yakın takipçisi bulunuyor. 

Özellikle yaptığı ‘Dolunay’ şarkısıyla büyük bir dinleyici kitlesine ulaşıyor.

2017'de düzenlenen 44. Altın Kelebek Ödülleri'nde ilk kez dağıtılan En İyi YouTuber/Instagrammer Ödülü kendisine verildi; ancak daha sonra geri alındı. 2018'de düzenlenen 5. Altın Palmiye Ödülleri'nde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü'nü kazandı. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi ‘Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi?’ ise 19 Ocak 2018 tarihinde vizyona girdi. Bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki incelemeleriyle tanınan Enes Batur'un Youtube kanalında şuan 14 milyona yakın takipçisi bulunuyor.

Enes Batur, Antalya Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde bir süre eğitim aldı, YouTube kariyeri gelişinceyse yüksek eğitimine Nişantaşı Üniversitesi'nin Sinema ve Televizyon bölümünde devam ediyor.

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız