Engin Akyürek yeni filmi Bir Aşk İki Hayat için saçını kesti

Engin Akyürek, yeni filmi Bir Aşk İki Hayat'la seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, rolü için çekimler sırasında saçlarını kesti.

Haberler ntv.com.tr 05.01.2019 - 10:16

Yapımcılığını Ay Yapım ve Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturduğu, senaryosunu ise Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı Bir Aşk İki Hayat’ta Engin Akyürek, yönetmen Umut karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Şimdiden merak uyandıran filmde, Akyürek’in sevenlerini bir sürpriz bekliyor.

Sinemaseverleri aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasında bir yolculuğa çıkaracak Bir Aşk İki Hayat’ta Akyürek, senaryo gereği çekim sırasında saçlarını kendisi kesti. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanda da görülen bu sahne ve Akyürek’in kısa saçlı hali şimdiden dikkat çekti.

Seyircilere “O an orada olmasaydım dediğiniz kaç an var? Ya da iyi ki oradaymışım dediğiniz?” sorusunun cevabını sorgulatacak filmde oyuncu, başrolleri Bergüzar Korel’le paylaşıyor. 

BİR AŞK İKİ HAYAT FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız