Evlendiler

4 yıl önce Victoria's Secret defilesinde tanışan Miranda Kerr ile Orlando Bloom, beraberliklerini nikah masasına taşıdı.

Haberler 23.07.2010 - 15:18

27 yaşındaki mankenin moda elçisi olarak anlaştığı David Jones firmasından yapılan açıklamada, 33 yaşındaki Bloom ile balayı seyahatinde olan Kerr'in, 3 Ağustos'ta yapılması öngörülen bahar sezonu tanıtımında yer almayacağı belirtildi.

Çiftinin balayında olduğunu söyleyen firma sözcüsü, nikah hakkında bilgi vermedi.

Genç manken de yaptığı açıklamada, yaşamının bu özel anının tadını çıkarmasına müsaade eden firmaya teşekkür etti. Kerr, yakın zamanda Avustralya'ya dönerek bu mutluluğu ailesi ve arkadaşlarıyla paylaşmak istediğini de dile getirdi.

New York'ta 2006 yılında yapılan Victoria's Secret defilesinde tanışan çift, bir yıl sonra başlayan birlikteliklerinin ardından geçen ay nişanlandıklarını duyurmuşlardı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız