Evleneceği adam kadın çıktı

İngiltere'de yaşayan Nicole Lindsay adlı bir kadın, evlenmek üzere olduğu adamın 'kadın' olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Haberler 04.10.2011 - 12:22

Yaklaşık beş sene beraber olduklarını söyleyen 24 yaşındaki genç kadın, “Polis Lee’in kadın olduğunu söylediğinde inanamadım. Öğrendiğimden beri kabuslar görüyorum” dedi.

Lindsay’ın 'Lee' olarak tanıdığı Samantha Brooks, polisin verdiği bilgiye göre, 14 yaşındaki bir kızı taciz etmekten hapishaneye atılmıştı.

Radikal'in haberine göre, cinsel ilişkilerini karanlıkta yaşamayı tercih ettiklerini söyleyen Lindsay, Brooks’un kendisini tuvalet kağıdı tutucusu ile kandırdığını da gözyaşları içinde ekledi.

Geçtiğimiz Eylül ayında Brooks tutuklanınca her şey açığa çıktı ancak Lindsay’ın arkadaşları tanıklık yapmayınca Brooks serbest kaldı.

Nicole Lindsay ve Samantha Brooks
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız