Fadik Sevin Atasoy’a ABD’de ırkçı saldırı

Uzun süredir Los Angeles’ta yaşayan oyuncu Fadik Sevin Atasoy, önceki gün gittiği kitapçıda ırkçı bir saldırıya maruz kaldı.

Haberler ntv.com.tr 01.03.2017 - 10:41 Son Güncelleme : 01.03.2017 - 15:58

İstanbul’dan ayrılarak Los Angeles’ta yaşamaya başlayan oyuncu Fadik Sevin Atasoy, önceki gün gittiği bir kitapçıda yaşlı bir kadının ırkçı saldırısıyla karşılaştı. Instagram hesabından “Ben bir göçmenim” görselini paylaşan Atasoy, olayı şöyle anlattı:

“Kitapçıda yaşlı bir kadının saldırısına uğradım. Kişisel gelişim kitaplarına bakıyordum ve kadın bana  bir şeyler söyledi. Önce anlamadım, ne dediğini sorduğumda bana, benim gibi aptal insanların ülkelerine zarar verdiğini belirtip sınır dışı edilmem gerektiğini söyledi. Her şey hafta hafta daha kötüye gidiyor ve geleceğimiz için korkuyorum.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız