Falezlerde 10 saatlik yaşam mücadelesi

Antalya'da denizi izlerken düşürdüğü bavulunu almak istedi ancak dengesini kaybederek 20 metrelik falezlerden düştü. Yaralandı ama telefonunun şarjı olmadığından yardım da isteyemedi. Tam 10 saat boyunca birilerinin onu görmesini bekledi...

Haberler 19.04.2011 - 11:08

Zonguldak'tan iş bulmak amacıyla Antalya'ya geldiği belirtilen Mustafa Yılmaz, akşam saatlerinde alkol alıp denizi izlemek için Karaalioğlu Parkı'ndaki falezlere geldi. Bir süre alkol aldıktan sonra saat 22.00 sıralarında, düşürdüğü bavulunu almak isterken dengesini kaybeden Yılmaz, 20 metrelik falezlerden kayalıklara düştü. Kafasını çarparak yaralanan Yılmaz, kayalıklara sıkıştı.       

Cep telefonunun şarjının bitmesi nedeniyle yardım isteyemeyen Yılmaz, bağırdı, ancak sesini duyuramadı. Gece boyunca kurtarılmayı bekleyen Yılmaz'ı sabah saatlerinde parka yürüyüş yapmaya gelen vatandaşlar fark etti.        

Vatandaşların ihbarıyla falezlere, deniz polisi, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yılmaz, itfaiye ve polis ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu kayalıklardan kurtarıldı. Sedye üzerinde denize indirilen Yılmaz, deniz polisi botuna alındı. Bu sırada yaralı Yılmaz, kayalıklarda bulunan valizinin de bota konulmasını istedi. Kayalıklar arasındaki valizi de bulan polis ekipleri, onu da alarak bota koydu.        

Deniz polisi botu ile Yat Limanı'ndan karaya çıkarılan ve ambulansa alınan Yılmaz, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.        

Sabah saatlerinde parka gelerek Yılmaz'ın yardım seslerini duyan vatandaşlardan Tuncay Bulduk, ''Kayalıklardan ses geliyordu. Önce ne olduğunu anlayamadık. Hemen güvenlik görevlilerine haber verdik. Onlar kayalıklara bakınca yaralı birinin olduğunu fark etti'' dedi.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız