Göbeği polis aracında kesildi

İstanbul’da bir kağıt toplayıcı, önceki gece çöp konteynerinde bebek buldu. Henüz göbek bağı kesilmemiş olan bebek, sağlık görevlilerince tedavi altına alındı.

Haberler 08.08.2014 - 10:47

Haberturk'te yer alan habere göre, İstanbul Yeşilköy’de bir kağıt toplayıcısı, önceki gece saat 03.00 sıralarında çöp konteynerine atılmış bir bebek buldu. Kâğıt toplayıcısı, polisi ve ambulansı aradı.

Bu sırada olay yerinden geçen ve cerrah olduğu öğrenilen bir kadın doktor, cinsiyetinin kız olduğu öğrenilen, göbek bağı kesilmemiş bebeği alıp olay yerine ulaşan polis aracının üzerine yatırdı. Önce bebeğin üzerindeki kanları temizleyen doktor, ardından da göbek bağını kesti.

Kadın doktor, bir süre ilgilendiği bebeği, gelen ambulanstaki sağlık görevlilerine teslim etti. Bebek, Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi Çocuk Acil Bölümü’ne götürülerek tedavi altına aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız