Gyllenhaal’dan tehlikeli keşif macerası

Daha önce ‘The Day After Tomorrow’ filminde dondurucu soğukla mücadelesini izlediğimiz Jake Gyllenhaal, bu sefer gerçekten kutup buzullarıyla mücadele etti.

Haberler 14.07.2011 - 17:53

Jake Gyllenhaal , ‘Man vs. Wild’ şovunun yeni bölümü için kutup buzullarında Bear Grylls’ın tehlikeli hayatta kalma macerasına katıldı.

İki maceraperest İzlanda’da adanın merkezindeki aktif volkana dolambaçlı buzulların arasından ilerlemeye çalıştı.

Bear Grylls yol arkadaşı Gyllenhaal’a “Vahşi hayat her zaman insanı açığa çıkarır, sadece fiziksel olarak değil ruhsal olarak da bunun olmasını sağlar” dedi.

İkili, buz gibi suyu yürüyerek geçtikten sonra dondurucu soğukta ıslak kıyafetlerinin bir kısmını çıkarmak zorunda kaldı. O havada nemli, belden üstleri tamamen çıplak ve yoğun kar yağışının altında yollarına devam etti.

‘Donnie Darko’nun yıldızı, dondurucu soğukta yarı çıplak şekilde korkusuz TV sunucusuna katıldı ve nehirden karşıya yürüyerek geçtiler.

Güçlüklerin inadına kameralara gülümseyen Gyllenhaal ağzıyla kar tanelerini yakalamaya çalışıyordu.
Bir yandan da korkusuz sunucu Grylls, Gyllenhaal’a arkadan bağırarak oyuncuya ”Kollarını salla ki kan dolaşımın artsın ve kendine ritim ayarla” gibi taktikler verdi.

Şovun sonuna kadar yiyecek düzgün bir şey bulamayan Gyllenhaal hayatında ilk defa beslenmek için solucan yedi. Program 17 Temmuz’da Discovery Channel’da yayınlanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız