Hamile annenin karnındaki bebek çalındı

ABD'nin Colorado eyaletinde saldırıya uğrayan hamile bir kadının karnındaki bebek çalınmak istendi. Saldırı sonrası bebek hayatını kaybederken, karnı kesilen annenin hayatta olduğu belirtildi.

Haberler ntv.com.tr 19.03.2015 - 10:13

ABD'nin Colorado eyaletine bağlı Longmont kasabasında kan dorduran bir cinayet işlendi. Seri ilan sitesi "Craigslist" üzerinden bebek elbiseleri satan bir kadının evine giden 26 yaşındaki hamile anne saldırıya uğradı.

Dün yerel saatle 14.45'te gerçekleşen saldırıda, 34 yaşındaki saldırgan kadın bıçakla hamile annenin karnını keserek, bebeğini almaya çalıştı.

Saldırgan, anne karnından bebeği aldıktan sonra kaçmaya çalıştı. Karnı yarılarak bebeği çalınan anne ise, 911'den istenen yardım sonrası hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kadın hastanede yaşam mücadelesi verirken, bebeğin hayatını kaybettiği belirtildi.

ABD polisi, saldırganı da kadının ameliyat edildiği hastanede gözaltına aldı. Saldırgan birinci dereceden cinayete teşebbüsten yargılanacak. Saldırganın bebeği hastaneye götürerek, düşük yaptığını iddia ettiği ifade edildi.

ABD polisi saldırın nedeni hakkında ise henüz bir açıklama yapmadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız