Hande Subaşı: Karanlıkta yaşayamam

Geçtiğimiz günlerde ilk kez el ele görüntülenen Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu aynı evde yaşamaya başladı.

Haberler 02.08.2016 - 11:35

Birlikte oldukları iddialarıyla gündeme gelen Hande Subaşı ile 36 yaşındaki oyuncu Rıza Kocaoğlu öceki hafta Marmaris'te el ele görüntülenmiş ve aşk iddiaları doğrulanmıştı. Geçtiğimiz günlerde tatilden dönen çiftin, Cihangir’de Boğaz manzaralı bir eve taşındığı ve birlikte yaşamaya başladığı öne sürüldü.

SEVGİLİSİ İÇİN TAŞINDI

Rıza Kocaoğlu’nun Cihangir’de dört yıldır oturduğu evi 32 yaşındaki Hande Subaşı küçük ve karanlık bulması üzerine ikili, emlakçıların kapısını çaldı. Kenan İmirzalıoğlu’nun Sinem Kobal’la evlenmeden önce oturduğu sokakta Boğaz manzaralı bir daire bulan çift, yeni yuvalarına taşındı.

Rıza Kocaoğlu'nun dört yıldır ikametgah ettiği Cihangir'deki evi
Hande Subaşı 2005 yılında Miss Turkey birincisi oldu. Oyunculuk ve mankenlik yapan Subaşı, en son Diriliş Ertuğrul dizisinde rol aldı. Subaşı, Can Tursan ile Mart 2016'da boşandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız