Harun Kolçak'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Geçen hafta hastaneye kaldırılan Harun Kolçak'ın dün dördüncü ameliyatını geçirdiği, bilinci açık olmasına karşın cevap veremediği açıklandı.

Haberler ntv.com.tr 28.06.2016 - 15:36 Son Güncelleme : 28.06.2016 - 16:29

Prostat kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören ve 22 Haziran günü Acıbadem Maslak Hastanesi’ne sevk edilen 60 yaşındaki Harun Kolçak’ın sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Son olarak bir televizyon programına katılan ünlülerin menajeri Özgür Aras, Harun Kolçak'ın durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Dün dördüncü ameliyatını geçirdi. Sibel Benekli ve Işın Karaca dün odaya girip görmüşler. Bilinci açıkmış ve duyuyormuş, ama cevap veremiyormuş. Her söylenene gözüyle takip ederek tepki veriyormuş" ifadelerini kullandı.

Özgür Aras, yaklaşık 1,5 ay önce mesane ve prostat kanseri nedeniyle tedavi gören ünlü şarkıcıyı yalnız bırakmayan isimlere teşekkür ederek, "Herkes hastanede bir ümit bekliyor. Ancak bu hastalığın ne olacağı belli değil. Allah'tan ümit kesilmez. Dualarımız onunla olsun. Hastanede beklemek çok kötü bir histir. Hepsinden Allah razı olsun" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Harun Kolçak'ın yakın arkadaşı şarkıcı Işın Karaca da Harun Kolçak'la çekilmiş eski bir fotoğrafını paylaşarak, "Bir şey mı olması lazım 37 ekran gözlüklerinizi takıp hastahaneye gelmeniz için! Bugün bana yarın sana güzellerim benim" diyerek sitem etmişti.

Işın Karaca ayrıca "haber kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla" notunu düşerek, Harun Kolçak'ın tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'nin açıklamasını paylaşmıştı.
Her gün hastaneye giderek yakın arkadaşının durumu hakkında bilgi alan Işın Karaca, dün de "Yoğun bakım günlüğümüz" notuyla hastane fotoğrafını yayımladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız