Hülya Avşar imajını değiştirdi

Hülya Avşar, yönetmenliğini, senaristliğini ve oyunculuğunu üstleneceği yeni filmi öncesinde imajını yeniledi.

Haberler ntv.com.tr 20.06.2016 - 15:31 Son Güncelleme : 20.06.2016 - 15:49

Hülya Avşar, yönetmenliğini, senaristliğini ve oyunculuğunu kendi yapacağı film öncesi kahverengi olan saçlarını sarıya boyatarak imajını değiştirdi.

Yeni imajıyla çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan 52 yaşındaki oyuncuya hayranları, "Zamana meydan okuyan güzel kadın", "Doğallığın vücut bulmuş hali", "Tek kelime ile muhteşem olmuş", "Senin rengin sarı, mavi gözlerini aydınlatıyor, harikasın" şeklinde yorumlar yaptı.

Kendi hayatını anlatacağı sinema filmi için kolları sıvayan Hülya Avşar, çekimlerde sadece bir el kamerası kullanacak. Projede hem senarist, hem oyuncu hem de yönetmen olarak yer alacak ünlü oyuncu, çektiği filmde yaşadıklarını tamamen farklı ve felsefik bir bakış açısıyla yorumlayacağını duyurdu.

Çekimleri 2017 sonunda bitirmesi beklenen Avşar, son olarak "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinde Safiye Sultan’ı canlandırıyordu. Hülya Avşar, senaryo gereği diziden ölerek ayrıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız