Jet Sosyete'de süre kısaldı kahkaha arttı (Yeni fragman)

Senaryosu Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı Jet Sosyete bu cuma yeni maceralarıyla puhutv'de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İşte Jet Sosyete yeni sezonundan yeni fragman...

Haberler 11.10.2019 - 18:59

Drama dizilerinin şiddet yüklü ve ağdalı sahnelerini mizahla harmanlayan tanıtımlarıyla büyük ilgi gören Jet Sosyete, yeni yuvasında dünya standartlarında bölüm süresine kavuşacak.

Jet Sosyete'nin puhutv.com'da yayınlanacak üçüncü sezon bölümleri, komedinin uluslar arası örneklerinde olduğu gibi 50 dakika olacak.
Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin'in rol aldığı dizinin senaryosunu Gülse Birsel yazıyor.
Jet Sosyete’nin yeni sezonunda da yönetmen koltuğunda yine Hakan Algül oturuyor.
11 Ekim’den itibaren her hafta cuma günü yeni bir bölümle izleyicilerinin karşısına çıkacak olan dizinin önceki tüm bölümleri de puhutv.com'dan ücretsiz olarak izlenebilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız