Justin Bieber Türkiye'ye ne zaman geliyor?

Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber'ın Türkiye'ye ne zaman geleceği netleşti.

Haberler ntv.com.tr 13.06.2016 - 09:36 Son Güncelleme : 13.06.2016 - 09:42

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Justin Bieber ağustos ayında Türkiye’ye geliyor.

Şarkıcının bir buçuk yıldır Türkiye’ye geleceğini duyuran ancak aksilikler nedeniyle organizasyonu iptal ettiğini açıklayan B4L Movement’ın sahibi Ümit Akbulut, Instagram’dan yaptığı açıklamada, “Justin’in gelişini son aylarda iki kez iptal ettik. Türkiye’de yaşanan acı olaylardan dolayı benim vicdanım bir sanatçıyı buraya getirmeyi el vermez. Ama Justin ağustos ayının en geç üçüncü haftası burada olacak” şeklinde konuştu.

Kameraların önünde büyüyen ve her yaptığı olay olan 22 yaşındaki Kanadalı şarkıcı son olarak geçtiğimiz günlerde yeni bir skandalla gündeme gelmişti. Bieber, NBA finalini izlemek üzere gittiği Cleveland'da bir otelde tekme tokat kavga etmiş, bu görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız