Justin Bieber ve Rita Ora arasında aşk mı doğdu?

Justin Bieber ve Rita Ora'nın birlikte görüntülenmesi ikili arasında aşk dedikodularına yol açtı.

Haberler ntv.com.tr 03.06.2016 - 09:34

  • 1

    BİRLİKTE EĞLENDİLER

    Ünlü şarkıcılar Justin Bieber ve Rita Ora, dün akşam birlikte görüntülendi. Bieber, fotoğrafçılardan yüzünü gizlemeyi tercih etti.

    Los Angeles’ta akşam yemeği yedikten sonra gece kulübünde birlikte eğlenen ikilinin magazin dünyasının yeni gözde çifti olabileceği düşünülüyor.

  • 2

    JUSTIN SEVGİLİLERİ AYIRDI MI?

    Kanadalı pop ve R&B şarkıcısı, 22 yaşındaki Justin Bieber, iki yıl önce 26 yaşındaki İngiliz şarkıcı Rita Ora ve sevgilisi Calvin Harris’in ayrılmasına sebep olan kişi olarak gösterilmişti.

  • 3

    MEKSİKA'DA TATİL

    Tmz.com’un haberine göre ikili, stüdyodayken birbirlerine temas ederek oldukça samimi görüntü veriyorlardı ve bu haber Calvin Harris’e ulaşmıştı. Ayrıca Ora’nın sevgilisi Calvin Harris’ten ayrılır ayrılmaz Bieber ile birlikte Meksika’ya tatile gittiği de bu iddiaları kuvvetlendirmişti.

  • 4

    SELENA GOMEZ'LE 2 YIL AŞK

    1994 doğumlu Kanadalı pop, R&B şarkıcısı Justin Bieber, video paylaşım sitesi Youtube'a koyduğu videoların 2008 yılında Scoot Braun tarafından keşfedilmesiyle ünlü olmuştu. İlk single'ı "One Time" ile oldukça iyi bir çıkış yakalayan Bieber, şarkıcı Selena Gomez ile iki yıl süren ilişkisiyle magazin dünyasının gündemine gelmişti. Bieber’ın paparazzilerle yaşadığı kavgalı ilişkisi de onu hep gündemde tuttu.

  • 5

    RIHANNA'NIN RAKİBİ

    Kosova’da dünyaya gelen İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Rita Ora, ilk albümünü 2012'de yayınladı. Bu albümle İngiltere’de müzik listelerine bir numaradan giriş yapan Ora, 2013 yılında üç Brit Ödülü'ne aday gösterildi. Oyunculuk da yapan Ora,  "Grinin Elli Tonu" kitabının filminde, Christian Grey'in kız kardeşi Mia'yı canlandırdı. Ora, müzik dünyasında Rihanna'nın rakibi olarak görülüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız