Kara Sevda oyuncuları tatile beraber çıktı (Kaan Urgancıoğlu ve Burak Sergen)

Kara Sevda'nın Emir'i Kaan Urgancıoğlu ile babası rolündeki Galip Kozcuoğlu'nu canlandıran Burak Sergen dizinin final yapmasının ardından tatile de birlikte çıktı.

Haberler 07.07.2017 - 13:21

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kara Sevda dizisinde baba-oğulu oynayan Kaan Urgancıoğlu ile Burak Sergen aileleriyle birlikte tatile çıktı. İki ünlü oyuncu dinlenmek için Bodrum Yalıkavak’taki Magi Beach’i terchi etti.

Yanlarında Kaan Urgancıoğlu’nun sevgilisi Zeynep Oymak, Burak Sergen’in eşi Cansın ve çocukları da var.

Kaan Urgancıoğlu, geçen ay Episode derginin konuğu olmuştu. 36 yaşındaki oyuncu, “Esasında bir kadına kötülük ediyor ve onun aşkına engel oluyor; ama yine de kadınlar çok sevdi o karakteri. Sizce neden?” sorusuna şu yanıtı vermişti.

“Kadınlar vazgeçmeyecek erkek arıyorlar bence. Emir de vazgeçmiyor. Kadın da, ‘O kadın Nihan değil de ben olsaydım böyle olmazdı’ diye düşünüyor.

KARA SEVDA'DA DUYGUSAL FİNAL

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız