Kardashian: Kanye'ye deli gibi aşığım

Kanye West (40) ile 2014 yılında evlenen reality şov yıldızı Kim Kardashian (36), eşine olan aşkını anlattı.

Haberler 26.09.2017 - 11:40

Yeni saç rengiyle konuşulan Kim Kardashian eşi Kanye West ile tanışmalarını anlattı. Reality şov yıldızı "Kanye ile 2003'te tanıştık. O zamanlar arkadaştık ve birlikte vakit geçirmeyi çok seviyorduk. Sonra ben Kris Humphries ile evlendim. Boşandığımda da ise karşımda yine Kanye vardı, çıkmaya başladık" dedi. 

O dönemde "Bunu neden daha önce yapmadım"diye düşündüğünü itiraf eden Kardashian, Kanye çocuklarımın babası ve ben ona deli gibi aşığım" ifadelerini kullandı. 

Kylie Jenner'in rapçi sevgilisi Travis Scott'tan çocuk beklediği konuşuluyor.
Kardashian-Jenner Ailesi'nin en küçük üyesi Kylie Jenner ise hakkındaki hamilelik iddiaları karşısında sessizliğini korumaya devam etti. Son olarak Las Vegas'ta görüntülenen Jenner, sorulara cevap vermedi.

Ancak 20 yaşındaki Jenner'ın Instagram'da paylaştığı son fotoğraf polemik konusu oldu. Arkadaşlarıyla bornozlu poz veren yıldızın, karnını saklamak için çaba sarf ettiği iddia edildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız