Kate ilk kez bebeğiyle...

'Lost' dizisinin Kate'i Evangeline Lilly sadece birkaç gün önce dünyaya gelen oğlu ve erkek arkadaşıyla gittiği markette görüntülendi.

Haberler 24.05.2011 - 16:31

31 yaşındaki taze anne Evangeline Lilly, henüz adını koymadığı birkaç günlük oğlu ve sevgilisi Norman Kali ile Oahu, Hawaii'de market alışverişine çıktı.

Doğumdan sonra ilk kez görüntülenen ve mutluluğu gözlerinden okunan çift bebeklerini siyah beyaz bir battaniyeye sararak gezdi. Lilly ile prodüksiyon asistanı Kali, 'Lost' dizisinde tanışmış ve aşık olmuştu.

Dizinin bitmesinin ardından kariyerine ara vermek istediğini söyleyen Kanadalı aktris geçen ay yine Hawaii’de görüntülenene kadar resmi olarak hamileliğini resmi olarak açıklamamıştı.

Altın Küre adaylığı da bulunan yıldız dizi çekimleri sırasında rol arkadaşı Dominic Monaghan ile beraberdi.

Lilly, hamileyken böyle görüntülenmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız