Kate Middleton'ın zor anları (Önce çığlık sonra gülümseme)

Evliliğinin ilk dönemlerinde kıyafetleri nedeniyle kimi zaman zor anlar yaşayan hatta Kraliçe 2. Elizabeth'in eleştirilerine maruz kalan Kate Middleton, sert rüzgar nedeniyle az daha yeni bir kaza yaşıyordu. Durumu kontrol altına alan Cambridge Düşesi kendi durumuna önce çığlık sonra gülümsemeyle tepki verdi.

Haberler 29.01.2020 - 14:41

Çalkantılı bir dönemden geçen İngiliz Kraliyet Ailesi, bir yandan da günlük hayatın gereklerini yerine getirmeye çalışıyor. İddialara göre çok da uzak olmayan bir gelecekte kral eşi unvanı alacak olan Kate Middleton dün Evelina Londra Çocuk Hastanesi'ndeydi.

KISA ETEK TERCİHİ 

Son dönemde giydiği kıyafetlerin aksine eski günlerdeki gibi daha kısa bir etek tercih eden Cambridge Düşesi zor anlar yaşadı.

Otomobilinden inerken aşırı şekilde dikkat gösteren Middleton, bir yandan da elleriyle kıyafetinin eteğinin sorun çıkarmaması için büyük çaba harcadı. Tam da busırada sert bir rüzgar esmesi Düşes'in önce çığlık atmasına sonra da kendi durumuna gülmesine neden oldu. 

Düşesi kapıda hastane görevlilerinin yanı sıra kendisine çiçek veren küçük bir kız çocuğu tarafından karşılandı. Kate Middleton evliliğinin ilk dönemlerinde kıyafetleri nedeniyle kimi zaman zor anlar yaşamış  hatta Kraliçe 2. Elizabeth'in eleştirilerine de maruz kalmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız