Katie Holmes: Her sabah şükrettiğim şeyleri yazıyorum

Katie Holmes, her sabah terapi niyetine sakinleştirici müzik dinlediğini ve şükrettiği şeyleri yazdığını söyledi

Haberler 08.11.2019 - 11:44

ABD’li oyuncu Katie Holmes, Shape dergisinin aralık sayısına kapak oldu. 13 Kasım’da raflardaki yerini alacak dergideki fotoğrafları, Alexei Hay çekti. Daha önce verdiği bir röportajda 13 yaşındaki kızı Suki ile birlikte büyüdüklerini ifade eden 40 yaşındaki aktris, “Onun gibi özel bir kızım olduğu için kendimi kutsanmış hissediyorum. Annesi olmak, kesinlikle en büyük hediye ve ayrıcalık” dedi.

KENDİME VAKİT AYIRIYORUM

Günlük ritüellerinden bahseden Holmes, “Herkese, kendilerine iyi bakmasını öneririm. Sabahları 20 dakikamı, sakinleştirici müzik dinleyerek ve şükrettiğim şeyleri yazarak geçiriyorum. Sırf zevkine, kendime bu şekilde vakit ayırıyorum. Böylece günüm güzelleşiyor” şeklinde konuştu.

HAFTADA 4 KEZ EGZERSİZ

Haftada 4 kez egzersiz yaptığını belirten oyuncu, “Evde spinning, boks ve yoga yapıyorum. Bazen de dans kursuna gidiyorum” ifadelerini kullandı.

Katie Holmes'un ro aldığı Şanslı Logan fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız