Kemal Doğulu hastaneye kaldırıldı

Beyoğlu'ndaki evinde merdivenlerden düşen ve 1.5 saat sonra kanlar içinde bulunan modacı Kemal Doğulu, hastaneye kaldırıldı.

Haberler 16.06.2016 - 07:52

İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyeliği yapan modacı Kemal Doğulu, Beyoğlu'ndaki evinde merdivenlerden düştü.  Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol alan Kadir Doğulu'nun ağabeyi, ev sahibi tarafından kanlar içinde yerde bulundu. Doğulu, ambulansla Taksim'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. 

Haberi alan Doğulu’nun yakın dostları Çağla Şikel, Hande Yener, Hakan Akkaya ve Öykü Serter hastaneye koştu. Doğulu’nun sağlık durumu hakkında hastane yetkilileri bilgi vermedi.  Çağla Şikel ise “Korkulacak bir durum yok. Yoğun bakımda müşaade altında tutuluyor. Evde yalnız olduğu için 1.5 saat sonra bulunmuş” dedi.

ÇAĞLA ŞIKEL: HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Ayrıca Instagram hesabından açıklama yapan Çağla Şikel, Kemal Doğulu'nun fotoğrafının altına "Kemailimiz gayet iyi hayati tehlikesi yok sadece müşade altında. Rabbim şifa versin yanındayız kuzum" notu düştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız