Kendini penguen sanıyor

O kostümlü bir partiden çıkıp yolunu kaybetmiş sevimli bir ihtiyar değil. Alfred David 40 yıldır bir penguen gibi yaşıyor...

Haberler 30.09.2011 - 11:56

Belçikalı Alfred David için penguenler bir saplantı halini almış. Kostümlü bir partiden çıkıp da yolunu kaybetmiş gibi gözüken bu yaşlı adam son 40 yılını penguenlere harcamış.

79 yaşındaki 'Bay Penguen' lakaplı David, Brüksel sokaklarında penguen kostümüyle dolaşıyor. Hatta penguenleri o kadar seviyor ki ölünce Antartika'ya gömülmek istiyor.

Daily Mail'ın haberine göre, David'in 'penguen'li hayatı 1968'de geçirdiği kazayla başlamış. Kazanın ardından yaşadığı sakatlık nedeniyle yürüyüşü penguene benzetilince bu benzetmeden hiç kaçınmamış ve bu uçamayan deniz kuşlarıyla ilgili ne varsa toplamaya başlamış.

Evini bir penguen müzesine çeviren Bay Penguen'in evinde yaklaşık 3500 parça penguen figürü toplamış ancak eşi bu duruma isyan ederek kendisine koleksiyona kapıyı gösterince penguenleri bir hayır işi için bağışlamak zorunda kalmış.

Hayatta penguenler dışında keyif aldığı bir şey daha var; kırmızı şarap...
Hayatta penguenler dışında keyif aldığı bir şey daha var; kırmızı şarap...
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız