Korkudan kendisini kaçırdı

ABD'li Rahmell Pettway, kız arkadaşına haber vermeden iki hafta ortadan kayboldu. Sevgilisine açıklama yapmaktan korkan Pettway’in 'kendini kaçırdığı' ortaya çıktı.

Haberler 04.03.2013 - 11:02

Rahmell Pettway, kız arkadaşına haber vermeden 2 haftalığına tatile çıktı. Tatil dönüşü sevgilisiyle yüzleşmekten korkan Pettway, kaçırılmış numarası yaptı.

Polis, 36 yaşındaki Pettway’i iki araba arasında buldu. New York Post gazetesinin haberine göre, Pettway’in bantla elleri bağlanmış ağzı ise kapatılmıştı. Ancak, Pettway ellerini bağlamak için kullandığı bant rulosunu koparmayı unuttu.

Vücudunda darbe izlerine de rastlanan Pettway, olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını ancak daha sonra polise verdiği ifadede iki adam tarafından kaçırıldığını, haftalar sonra ise sokağa atıldığını belirtti.

Polisin şüpheleri üzerine Pettway kısa süre sonra yalan söylediğini itiraf etti. Daha önce 14 kez tutuklanan Pettway, bu kez aldatıcı ihbar verme suçuyla tekrar tutuklandı. Pettway’in kız arkadaşından korktuğu için kaçırılma planı yaptığı ortaya çıktı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız