'Kösem Sultan'da Mehmet Günsür sürprizi

'Muhteşem Yüzyıl'da hayat verdiği 'Şehzade Mustafa' karakteriyle hayran kitlesini artıran Mehmet Günsür'ün, ekim ayından itibaren 'Kösem Sultan' dizisinde rol alacağı iddia edildi.

Haberler 08.07.2016 - 09:27

Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni sezondaki oyuncu kadrosuyla ilgili iddialara bir yeni daha eklendi. 'Muhteşem Yüzyıl'da 'Şehzade Mustafa'yı oynayan Mehmet Günsür'ün de dizinin yeni transferi olduğu öne sürüldü.

'Muhteşem Yüzyıl'da padişah Kanuni Sultan Süleyman'ın otağında boğdurulan 'Şehzade Mustafa'nın ölümü, Günsür'ün muhteşem performansının etkisiyle uzun süre konuşulmuştu.

Nurgül Yeşilçay, Beren Saat'ten boşalan koltuğa oturacağı iddiaları üzerine açıklama yaptı.

Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu, önümüzdeki sezon Muhteşem Yüzyıl Kösem’de yer alacağı iddialarıyla ilgili “Durun bakalım daha net değil. Şimdilik sözleşme imzalamadık” açıklamasını yaptı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız