Kremlin: Kanye West’in Rusya ziyaretinin organizasyonu ile ilgimiz yok

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, ABD’li sanatçı Kanye West’in gerçekleştireceği iddia edilen Rusya ziyaretinin organizasyonu ile bir ilgileri olmadığını söyledi.

Haberler 13.01.2022 - 09:49

Billboard dergisi, ABD'li rapçi Kanye West'in bahar veya yaz aylarında Rusya’yı ziyaret edip Moskova’da Pazar Ayini konseri düzenlemeyi ve Rusya lideri Vladimir Putin ile görüşmeyi planladığını iddia etti. Kaynak olarak da danışmanı Ameer Sudan gösterildi.

RUSYA'YI İKİNCİ EVİ YAPMAYI PLANLIYOR

Sudan, West'in Rusya’yı ikinci evi yapmayı ve burada çok fazla vakit geçirmeyi planladığını, ayrıca iş faaliyetlerini Rusya’ya da yayıp milyarder Rus iş insanı Aras Agalarov ile işbirliği yapmak istediğini belirtti.

Gazetecilerin bu konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, “Başkanlık idaresinin ayin konusunda da ziyaretin organizasyonunda da muhatap olduğunu düşünmüyorum” yanıtını verdi.

Peskov, kendisi veya Putin’in West’in faaliyetleriyle ilgili bilgi sahibi olup olmadığı sorusuna da, “Herhangi bir değerlendirme yapabilecek kadar derin değil” yanıtını verdi.

Sabahın Sultanı Seda Sayan’da 100. bölüm coşkusu

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız