Kylie Jenner ve Travis Scott ilişkilerine ara verdi

Bir çocukları bulunan Kylie Jenner ve Travis Scott çifti ayrıldı, ancak birbirlerine kapıları kapatmadı.

Haberler ntv.com.tr 02.10.2019 - 16:47

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner ile rap şarkıcısı sevgilisi Travis Scott ayrıldı. TMZ’nin haberine göre ikili, birbirlerine kapıları tam olarak kapatmak yerine, ilişkilerine ara verdi.

Son olarak birlikte Playboy dergisine poz veren, bir yaşında Stormi adında kızları bulunan çift, birkaç ay önce aldatma haberleriyloe gündeme gelmişti.

Travis Scott’ın Kylie Jenner’ı aldattığı iddia edilse de ünlü çiftten bu iddiayla ilgili bir açıklama gelmemişti.

2017’de Coachella Festivali’nde tanışan çifte yakın kaynaklar, bir süredir aralarının bozuk olduğunu öne sürdü. Beklenen ayrılık haberi dün gelse de çiftin ipleri tamamen koparmadığı, birkaç hafta önce ilişkilerine ara verme kararı aldıkları iddia edildi.
Justin ve Hailey Bieber çiftinin dün South Carolina’da yapılan düğününe Kylie Jenner’ın kızıyla birlikte gitmesi de ayrılık iddialarını güçlendirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız