Leyla Bilginel'den çevre temizliği

Leyla Bilginel oğlu Serkan Kayra ve annesi ile kamp yaptıkları alandaki çöpleri toplayarak diğer tatilcilere örnek oldu.

Haberler 20.08.2018 - 11:25

Oyuncu Leyla Bilginel’in Bodrum tatili devam ediyor. Yalıkavak’ta bir koyda oğlu Serkan Kayra, annesi ve iki yeğeniyle kamp kuran oyuncunun, oğlu ve yeğenleriyle olan keyifli anları objektiflere kare kare yansıdı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, botu şişirip oğlunu ve yeğenlerini gezdiren ve denizin tadını çıkaran oyuncu, karaya çıktıktan sonra oğlu Serkan Kayra ve annesi ile kamp yaptıkları alandaki çöpleri toplayarak tatilcilere örnek oldu.
Leyla Bilginel, 2007 yılında ABD'de New York'ta bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalarak, bu şekilde bebek dünyaya getiren ilk Türk olmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız