Madonna Malavi'den eli boş döndü

ABD'li pop yıldızı Madonna, evlat edinme teşebbüsünde bulunduğu Malavi'den İngiltere'ye eli boş döndü. Madonna'nın, fotoğraflarda Malavi'den çok üzgün ayrıldığı görüldü.

Haberler 06.04.2009 - 17:21

50 yaşındaki şarkıcıyla çocukları, Madonna'nın özel uçağıyla dün Lilongwe'den ayrıldı ve Londra'daya geldi. Malavi'de Madonna için yoğun güvenlik tedbirleri alındı. Madonna, kızı Lourdes'le birlikte Londra'daki dairesinde kalırken, oğlu Rocco ve evlatlığı David Banda ünlü şarkıcının eski kocası Guy Richie tarafından uçakla memleketine götürüldü.

Madonna'nın, fotoğraflarda Malavi'den çok üzgün ayrıldığı görüldü. Lilongwe'deki Yüksek Mahkeme cuma günü sürpriz bir kararla Madonna'nın yeni bir çocuğu evlatlık alma teşebbüsünü reddetmişti. Madonna 3 sene önce Malavi doğumlu Banda'yı evlatlık almıştı.

Hakim Esmie Chombo, Madonna'nın, Malavi'de oturmadığı gerekçesiyle evlatlık talebini reddetti.

Madonna ve film yönetmeni Richie, 2008 sonunda boşandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız