Mblog!’la tanışın!

Otomobil dünyası ve hayat hakkında her şey!

Haberler 29.12.2011 - 15:31

Otomobil dünyası ve hayat hakkında her şey!

Otomobilin mucidi Mercedes-Benz sadece yollarda değil, internette de takip ediliyor. mblog! görsel tasarımı ve farklı kategorileri ile birlikte, şimdi içerik dilini de yeniledi. Otomotiv dünyasındaki gelişmelerin yanı sıra, müzik, moda, gezi, kültür-sanat, yeni mekanlar ve farklı lezzetler gibi yaşam tarzınıza hitap eden birçok içeriği bulacağınız mblog!’u siz de keşfedin!

Video, fotoğraf ve ilüstrasyonlarla görsel olarak da zenginleştirilen mblog!’da, Otomobil, Yaşam, Sanat ve Sosyal Hayat olmak üzere 4 farklı kategoride her ay 10 özgün içerik sunuluyor.

Bunların yanı sıra, gezi, yeme-içme ve hayata dair yazılarıyla Mehmet Yaşin ve Mutlu Tönbekici de her hafta mblog!’a konuk oluyor.

Ayrıca herkesin merakla beklediği yeni modelleri, Mercedes-Benz'in efsaneler ve ilklerle dolu tarihini de okuyabilirsiniz.

mblog!’da okuduğunuz içerikleri facebook ve twitter’da paylaşabilirsiniz. Ayrıca sosyal medyada binlerce kişi tarafından takip edilen Mercedes-Benz’i twitter.com/mercedesturkiye ve facebook/mercedesbenztr’yi tıklayarak siz de takip edebilirsiniz. Böylece mblog!’un içerik konuları sizin beğenileriniz, paylaşımlarınız ve yorumlarınız doğrultusunda oluşur.

Siz de otomobil dünyası, sosyal hayat ve kültür-sanat etkinlikleri hakkında birçok yenilik haberi ve bilgi edinmek için, mblog!’u ziyaret edin: http://blog.mercedes-benz.com.tr/

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız