Mert Fırat'tan kına sorusuna cevap: Bana sinema sorun, dizi sorun

Ufak Tefek Cinayetler'in 2. sezonuyla seyirci karyısına çıkmaya hazırlanan Mert Fırat müstakbel eşi İdil Fırat’ın kına gecesine tahtla gelmesi üzerine çıkan polemikler sorulunca “Bana bu tür sorular sormayın. Sinema sorun, dizi sorun, tiyatro sorun” diye yanıt verdi.

Haberler 01.09.2018 - 14:28

Star TV'de yayınlalan Ufak Tefek Cinayetler'de Serhan karakterini canlandıran ve 8 eylül’de İdil Fırat ile evlenecek olan Mert Fırat önceki gün Cihangir’deydi. İdil Fırat’ın şoförlü Porsche marka aracının yanında objektiflere takılan oyuncu, görüntülendiğini fark edince gülümsedi. 

Fırat, müstakbel eşi İdil Fırat’ın kına gecesinde salona taht üzerinde gelmesiyle ilgili sorulara şu yanıtı verdi: “Şimdi yorum yapsam konu uzayıp gidecek. Bu yüzden kusura bakmayın sorduğunuz konu hakkında yorum yapmak istemiyorum. Bana tiyatro sorun, sinema sorun, dizi sorun cevaplayayım. Ama bu tür sorular sormayın.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız